Transformers: Bots Trailer, op weg naar Netflix in Maart

ZaakLeave a Comment on Transformers: Bots Trailer, op weg naar Netflix in Maart

Transformers: Bots Trailer, op weg naar Netflix in Maart

Transformers is een franchise voor die jong van hart die genieten van gigantische robots transformeren in auto ‘ s, jets, boomboxen, en andere items. Met de nieuwe Transformers: Bot Bots hebben jongere kinderen meer robot-transformerende actie waarbij een Energon Cloud alledaagse voorwerpen in een winkelcentrum heeft getransformeerd in kleine Transformers, oftewel BotBots. Deze Bots willen erbij horen, maar ze hebben obstakels op hun weg zoals de vlees wezens, oftewel mensen. De officiĆ«le trailer is uitgebracht met een zeer cartoony look en vele kleine avonturen.

Over Transformers: BotBots
Kevin Burke & Chris “Doc” Wyatt zijn de showrunners voor Transformers: BotBots, met credits als The Legend of Vox Machina, Star Wars Resistance, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avengers: Earth ‘ s Mightiest Heroes, Guardians of the Galaxy, Transformers: Rescue Bots en meer. Beiden dienden als hoofdschrijvers voor seasons Of Ultimate Spider-Man en Marvel ‘S Spider-Man samen met Marvel’ S Avengers Assemble en Hasbro Studio ‘ s Transformers: Rescue Bots Academy.

Synopsis: wanneer een winkelcentrum wordt getroffen met Energon, komen alledaagse voorwerpen uit de food court, de ijzerhandel en andere locaties tot leven en veranderen ze in kleine Transformatorrobots genaamd BotBots. Ze vormden teams gebaseerd op de winkel waar ze vandaan kwamen, maar niet elke robot was in hun juiste winkel toen ze tot leven kwamen. Overdag verbergen deze BotBots zich rustig op de schappen van de winkel, maar ’s nachts springen ze met het hoofd in het avontuur totdat een misfit groep BotBots genaamd’ The Lost Bots ‘de bewaker van het winkelcentrum tegenkomt en alle’ bots in gevaar brengt. Zullen deze zany ‘ bots in staat zijn om hun verschillen te overwinnen, verslaan de bewaker en krijgen acceptatie met de andere ‘bots?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top