Schuif Op, Universal Studios ‘ Tovenaarswereld! Hogwarts Legacy ziet eruit als de ultieme ervaring

ZaakLeave a Comment on Schuif Op, Universal Studios ‘ Tovenaarswereld! Hogwarts Legacy ziet eruit als de ultieme ervaring

Schuif Op, Universal Studios ‘ Tovenaarswereld! Hogwarts Legacy ziet eruit als de ultieme ervaring

Fans van Harry Potter en Wizarding World die het gevoel wilden hebben deel uit te maken van dat universum, hadden de mogelijkheid om naar de Wizarding World of Harry Potter te gaan in Universal Studios in Hollywood of Orlando. Het was een van de dingen die het dichtst bij het gevoel echt ondergedompeld in de magische wereld. Het ziet er echter naar uit dat dat gaat veranderen, en het maakt het makkelijker voor degenen die niet willen reizen en betalen voor een pretpark toegang.

Er was veel mysterie rond Warner Bros Games’ komende Zweinstein Legacy spel, maar vandaag fans en gamers krijgen te zien een heleboel gameplay voor de open wereld, actie RPG set in de 1800s wizarding world. De 15 minuten durende gameplay-onthulling viel tijdens PlayStation ‘ s State of Play, en het gaat over gameplay-details, waaronder het creĆ«ren van personages, het sorteren van huizen, klassen, vijanden, magische spreuken, missies, wezens en de details om Zweinstein tot leven te brengen. Het spel is gericht op fans echt het gevoel alsof ze een echte tovenaar.

Over Zweinstein Legacy
Zweinstein Legacy is gevuld met meeslepende magie die spelers in het centrum van hun eigen avontuur zet. Toetreden als een gloednieuwe vijfde jaar student met een unieke mogelijkheid om krachtige oude magie te manipuleren, zullen spelers leven de ongeschreven en beginnen aan een gevaarlijke reis om een verborgen waarheid van de tovenaarswereld te ontdekken. Gedurende hun avontuur, zullen ze de vaardigheden van hun karakter te laten groeien door het beheersen van krachtige spreuken, brouwen van drankjes, en het oogsten van magische planten als ze geconfronteerd tegen dodelijke vijanden. Onderweg zullen ze nieuwe vrienden ontmoeten die hen kunnen vergezellen, communiceren met schoolprofessoren en gevaren confronteren die de toekomst van het tovenaarskind in gevaar kunnen brengen.

Hogwarts Legacy is gepland voor release Holiday 2022 en zal worden gepubliceerd door Warner Bros.Games onder het Portkey Games label. Het zal beschikbaar zijn voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X / S, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top