Ms Marvel pronkt met kosmische krachten in nieuwe Trailer

ZaakLeave a Comment on Ms Marvel pronkt met kosmische krachten in nieuwe Trailer

Ms Marvel pronkt met kosmische krachten in nieuwe Trailer

Disney + heeft de trailer en poster van Marvel Studios’ ms. Marvel uitgebracht, en de show geeft een leuke en artistieke sfeer met de doodles opduiken op het scherm en The Weeknd ‘ s “Blinding Lights” overgang van de reguliere versie naar een meer filmische versie. Alle ingrediënten van MS. Marvel zijn er inclusief haar fangirling over the Avengers, haar moslimachtergrond, haar middelbare school leven op zijn kop gezet, en natuurlijk, tienerdrama.

Het enige grote ding dat de aandacht van veel fans zal trekken is haar nieuwe krachten. In de strips en Marvel ‘ S Avengers spel van Square Enix, Kamala Khan kreeg haar krachten van de Terrigen Mist, waardoor ze de mogelijkheid om uit te rekken en te groeien in grootte. De trailer onthult de held met een andere superkracht en oorsprong. In plaats van krachten van binnenuit te laten ontketenen, zal ze ze krijgen van kosmische-achtige bracers samen met kosmische-achtige krachten vergelijkbaar met Marvel Studios’ Captain Marvel.

Het zou interessant moeten zijn om te zien hoe haar nieuwe krachten en oorsprong de rest van de serie vorm zal geven.

De nieuwe poster is voorzien van Kamala Khan zittend op de top van een straat lamp post als ze kijkt over Jersey City.

Over MS. Marvel Van Marvel Studios
Synopsis: Marvel Studios’ “ms. Marvel” is een nieuwe, originele serie die Kamala Khan introduceert, een Moslim-Amerikaanse tiener die opgroeit in Jersey City. Een fervent gamer en een vraatzuchtige fan-fictie schrijver, Kamala is een Super held mega-fan met een oversized verbeelding—vooral als het gaat om Captain Marvel. Maar Kamala voelt zich alsof ze niet past op school en soms zelfs thuis-dat wil zeggen, totdat ze superkrachten krijgt zoals de helden waar ze altijd tegen opkeek. Het leven wordt beter met superkrachten, toch?

Iman Vellani speelt Kamala Khan aka ms Marvel. Ze wordt vergezeld door Aramis Knight, Saagar Shaikh, Rish Shah, Zenobia Shroff, Mohan Kapur, Matt Lintz, Yasmeen Fletcher, Laith Nakli, Azhar Usman, Travina Springer en Nimra Bucha.

De afleveringen zijn geregisseerd door Adil El Arbi & Bilall Fallah, Meera Menon en Sharmeen Obaid-Chinoy. Kevin Feige, Louis D ‘ Esposito, Victoria Alonso en Bisha K. Ali zijn de uitvoerende producenten. Co-uitvoerende producenten voor de serie zijn Sana Amanat en Trevor Waterson, en Bisha K. Ali is de hoofdschrijver.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top