Halo ‘ s Jen Taylor op terugkeer als Cortana in Paramount + Series

ZaakLeave a Comment on Halo ‘ s Jen Taylor op terugkeer als Cortana in Paramount + Series

Halo ‘ s Jen Taylor op terugkeer als Cortana in Paramount + Series

Cortana is een AI wezen die Master Chief helpt en is een belangrijk onderdeel van de Halo video game franchise sinds zijn debuut. Ze werd zelfs gezien buiten het Rijk van het Halo-universum als Microsoft ‘ s virtuele assistent op Windows. Fans zullen blij zijn om te weten dat Jen Taylor, die stem Cortana in de Halo video game franchise, zal reprising haar rol in de Halo-serie op Paramount+. Tijdens een rondetafelgesprek praten zij en collega-co-ster Yerin Ha over de serie en hoe het is om op de set te zijn.

“Ik ben zo dankbaar voor dit,” Taylor zei over terug te komen als Cortana. “Het is overweldigend, en het voelt tegelijkertijd eenvoudig, als dat zinvol is. Het is zo ‘ n interessante reis. Ik voel me vereerd door het en een beetje geïntimideerd door het, in alle eerlijkheid, omdat ik begrijp hoe groot het is en hoeveel groter dan ik het is. Dit verhaal is zo groot. Deze wereld van Halo is zo groot. Het is een eer om er verder aan te werken, om er verder aan te werken en te proberen dingen duidelijker te maken voor mezelf en voor het verhaal en wat dan ook. Het is een spannende enge uitdaging en blijft zelfs na 21 jaar.”

Nieuwkomer Yerin speelt Quan Ah, een overlevende die werd gered door Master Chief, een Spartaanse supersoldier.

“Ik bedoel, wat een franchise om in te komen en te werken aan,” Ha vertelt Nerd Reactor. “Maar alleen de schaal van alles wat je ziet, de sets en dat soort dingen, komt tot leven. En het is er gewoon. Het is alsof je het kunt aanraken, je kunt het voelen. Het is gewoon geweldig. En om te zien wat iedereen heeft gemaakt, en ja, wat een absolute zegen.”

“Ja, inderdaad,” Taylor toegevoegd. “Daar ben ik het mee eens.”

Ha praat over haar voorbereiding op de rol.

“Ik heb eigenlijk veel fysieke training in het begin,” zei ze tijdens de roundtable interview. “Ik deed HIT workouts en dat soort dingen. Toen het schieten begon, was ik zo moe. Ik moest een andere manier vinden. Ik brandde mezelf veel te snel uit. Maar ik realiseerde me dat ik moest lopen omdat Quan ook veel emotioneel actieve scènes heeft. Ik probeer de balans te vinden tussen fysiek, emotioneel en mentaal, kalmte en uithoudingsvermogen. Ja, het uithoudingsvermogen is zo belangrijk. Maar het is niets vergeleken met wat Pablo doet, dus ik mag niet klagen. Maar ja, ik praatte met alle regisseurs, de producers, ik deed al dat soort leerboeken, ook handig werk. En dat hielp echt mijn karakter te informeren.”

Jen is terug als Cortana, maar ze onthult dat ze later kwam tijdens de productie en was niet in staat om haar collega castmates de touwen van de Halo franchise te tonen.

“Ik kwam in soort van laat om het en de dingen waren vrij goed gevestigd,” Taylor zei. “En ik denk dat mensen vrij zeker waren van het werk dat ze hebben gedaan. En weet je, Ik zal niet in staat zijn om aan hun personages toe te voegen of ze informatie over hun personages te geven. Dus nee, ik heb niet het gevoel dat ik deel veel van mijn ervaring op die manier begin.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top