Eville: sociale deductie, fantasie dorp, en moord!

ZaakLeave a Comment on Eville: sociale deductie, fantasie dorp, en moord!

Eville: sociale deductie, fantasie dorp, en moord!

Het dorp Eville lijkt vredig en rustig. Er zijn handelaren, markten en huizen rondom, en iedereen is minding hun eigen zaken en lopen rond doen boodschappen. Als de nacht valt, dorpelingen ontspannen en slapen, op een paar na. De volgende dag komt, en alles lijkt normaal … behalve dat er een dood lichaam is ontdekt, waardoor iedereen naar het gemeentehuis rent om uit te zoeken wat er gebeurd is. Iemand is niet wie ze beweren te zijn, en er loopt een moordenaar rond.

Eén wordt beschuldigd en de stad stopt ze in een kooi. Is de persoon onschuldig of schuldig? De dorpelingen hebben hun stem uitgebracht, en het vonnis is schuldig met de doodstraf door vuur. De kooi is aangestoken en verbrandt de verdachte levend. Het blijkt dat het spel nog steeds doorgaat, en dat betekent dat de moordenaar nog steeds vrij rondloopt.

Eville is een aankomende sociale deductie spel waar dorpelingen proberen te eindigen hun dagen, en de weinige zijn samenzweerders, op zoek naar onschuldigen te elimineren. Het genre is gegroeid met games zoals onder ons en First Class Trouble, en Eville valt in met zijn eigen unieke stijl en Core mechanica.

Eville ligt in een fantasy dorp, en men kan kiezen tussen een selectie van avatars, waaronder een mens of een groen schepsel. Elke dorpeling krijgt een rol toegewezen, met hun eigen unieke talent of gadget. Quests zijn beschikbaar in de dag, die zal helpen spelers leren mechanica van het spel, terwijl ook het krijgen van de kans om wat geld te verdienen. Valuta kan worden gebruikt om nuttige items zoals vallen, dodelijke drankjes, en meer te kopen.

Wanneer de nacht valt, slapen alle dorpelingen in hun respectieve huizen, en dat is wanneer de samenzweerder (s) naar buiten komen om te spelen. Sommige dorpelingen kunnen de nacht samen met de samenzweerder lopen, maar voor degenen die dat niet kunnen, kunnen ze vallen zetten om te voorkomen dat de vijand hun huis binnenkomt. Zodra een dorpeling ‘ s nachts is gedood door een samenzweerder, is het aan de resterende dorpelingen om uit te vinden wie een wrede daad zou uitvoeren door het controleren van binnen huizen en wegen.

Zodra het lichaam is gevonden, kan het worden gemeld op het stadsplein, het signaleren van de klokken te luiden. Dorpelingen zijn welkom om mee te doen aan de vergadering om uit te zoeken wie de samenzweerder is. Echter, als ze de verkeerde persoon te krijgen, ze maken het makkelijker voor de vijand om te winnen.

Tot nu toe is Eville mooi aan het vormgeven en voelt echt uitnodigend met zijn grote kaart. Elke dorpeling krijgt hun eigen kleurgecodeerde huis, en u kunt elk bezoeken. Er is genoeg te doen, zoals quests, verkennen, saboteren, en het opsporen van een samenzweerder. De cartoon stijl past bij dit vredig ogende dorp, en met meer updates, verwachten een aantal leuke avatars en meer kaart(en). Aangezien Eville is een sociale deductie spel, is het sterk aanbevolen om te spelen met vrienden. Echter, als je niet beschikt over een groot genoeg groep, is er ook de mogelijkheid van het spelen met willekeurige vreemden door te zoeken of het creëren van een online lobby.

Ontwikkelaar VestGames heeft gewerkt aan het spel en heeft demo ‘ s uitgebracht om gamers een voorproefje van de dingen die komen. Enkele van de grote veranderingen zijn het toevoegen van quests voor dorpelingen om de samenzweerders onder druk te zetten om te doden, handige quests om meer te leren over hoe je door het spel kunt navigeren, extra avatars, complexe gebouwen om het moeilijker te maken om te doden, en meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top