Er is geen wasserette op Maryland Avenue in Annapolis voor het eerst in meer dan 50 jaar

ZaakLeave a Comment on Er is geen wasserette op Maryland Avenue in Annapolis voor het eerst in meer dan 50 jaar

Er is geen wasserette op Maryland Avenue in Annapolis voor het eerst in meer dan 50 jaar

Anne Small herinnert zich het maken van kleingeld, wassen en drogen en vouwen van kleding voor klanten toen haar ouders eigenaar waren van de Self Service wasserij op Maryland Avenue.

Small en haar man, Dennis, kochten de Annapolis eigendom van haar vader in 1986. De wasserette was in haar familie sinds het midden van de jaren 1950 toen haar vader Bill Pfefferkorn kocht het van de familie Nichols. Het was al tientallen jaren daarvoor in bedrijf, zei Small.

“We ontmoeten de beste mensen in de stad in de wasserette,” zei Small. “We hadden klanten die elkaar zouden helpen, ze zouden opruimen, anderen geld geven. Onze klanten waren de beste, geloof ik.”

Op Okt. 21, klanten van de wasserette, dat is slechts een paar meter van het Maryland State House, ontdekte dat het permanent gesloten was.

Dit was de laatste resterende wasserette in Afdeling 1 en diende de lokale bevolking, St. Johns studenten die woonde buiten de campus en buiten de stad publiek die zeilde in op boten.

“Ze gaan ons missen, maar we waren niet het maken van een heleboel geld en ik word oud,” Small zei. “Ik denk niet dat pandemie een effect op ons heeft gehad, we waren een essentieel bedrijf.”

Klein is niet zeker waarom ze niet genoeg geld verdienen, omdat zo veel appartementen in het centrum hebben deze diensten niet in hen. Ze wil gewoon het gebouw verkopen en wil de volgende eigenaren niet beïnvloeden om een wasserette te zetten. Alle apparatuur is al verkocht, zei Small.

“We hebben het goed gedaan. Iedereen op Maryland Avenue was goed voor ons, zelfs als ze geen klant waren,” zei ze. “Maryland Avenue lijkt op de opstap die is jammer, want het is een mooie kleine straat en gemeenschap.”

Zodra het gebouw is verkocht, kleine plannen om meer familie tijd te hebben. Ze zei dat ze de mensen het meest zal missen.

Aan al haar klanten zou Small willen zeggen: “Bedankt voor de geweldige tijd.”

“Er is geen limiet aan de geweldige klanten die we hadden en ze vragen zich allemaal af wat er gaat gebeuren met de ruimte en ik denk dat hun vingers gekruist zijn dat de volgende eigenaar zet een wasserette ook,” zei ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top