Antonio Banderas keert terug in nieuwe’ Puss in Boots: The Last Wish ‘ Trailer

ZaakLeave a Comment on Antonio Banderas keert terug in nieuwe’ Puss in Boots: The Last Wish ‘ Trailer

Antonio Banderas keert terug in nieuwe’ Puss in Boots: The Last Wish ‘ Trailer

Het is alweer een tijdje geleden dat fans een film uit het Shrek universum hebben gezien, maar het gaat binnenkort veranderen. Puss In Boots is terug met een nieuwe trailer uitgebracht door Universal. Antonio Banderas herhaalt zijn rol als de stem van de swashbuckling feline, die beseft dat hij op zijn laatste leven in DreamWorks Animation ‘ s Puss in Boots: The Last Wish.

Nieuwe trailer van Puss In Boots: The Last Wish
De animatiefilm speelt zich af in het Shrek-universum waar sprookjesfiguren samenkomen of tegen elkaar vechten, en de nieuwe trailer bevat Goldilocks en The three bears. Gelaarsde Kat is onvoorzichtig geweest in zijn avonturen, en hij heeft acht van zijn negen levens verloren. Zal hij zijn houding veranderen met zijn laatste leven, of zal hij worden ingesteld in zijn gevaarlijke levensstijl? Er is goed nieuws sinds de kat zijn poten op de mythische Wensster heeft gezet zodat hij zijn verloren levens kan terugbrengen.

Samen met Banderas op zijn zoektocht is Salma Hayek (Marvel’ s Eternals) als de stem van Kitty Soft Paws, Puss ‘ voormalige partner en rivaal; en Perro Guillén als Perro (What We Do In The Shadows), De spraakzame mutt. Florence Pugh (zwarte weduwe) is Goldilocks, die deel uitmaakt van de Three Bears misdaad familie en een obstakel voor Puss. John Mulaney (Big Mouth) is “Big” Jack Horner en Wagner Moura (Narcos) is de grote boze Wolf, een premiejager. De rest wordt afgerond door Olvia Colman (The Mitchells vs. the Machines), Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Sliced), Anthony Mendez (Jane The Virgin) en Da ‘ Vine Joy Randolph (Trolls World Tour).

De film is geregisseerd door Joel Crawford (The Croods 2: A New Age) en geproduceerd door Mark Swift (The Croods 2: A New Age). Chris Meledandri, oprichter en CEO van Illumination, is de uitvoerend producent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top